Harry Potter för Playstation 3

Det är få karaktärer som är så allmänt kända som just Harry Potter. Det här gör naturligtvis att det dyker upp mängder av produkter som baseras på de populära filmerna, som haft en enorm framgång över större delen av världen. Här har förstås inte mjukvaruutvecklarna varit sena att haka på trenden, något som resulterat i flertalet släpp av spel för olika plattformar på marknaden. Här nedan ska vi titta på ett par av de spel som kommit ut för Playstation 3 (Ps3). Här bjuds vi på kvalitet, precis som de spel, appar och webblösningar som https://beetroot.se/sv/ levererar!

Spel från Lego

Självklart har Lego varit med i framgångsvågen kring Harry Potter. Det danska bolaget har haft flera serier med byggklossar baserade på filmerna och har dessutom lanserat ett par TV-spel för olika konsoler – bland annat Ps3. Spelen har försökt följa filmerna (eller för den delen böckerna) så troget som möjligt. Av den anledningen har spelen delats in i avsnitt, där avsnitt 1 till 4 finns att tillgå i det första spelet och 5 till 7 i det andra.

Spelmotorn känns mycket väl igen, eftersom den delas av många andra Lego-spel som finns på marknaden. Allt är välfungerande och den rätta Harry Potter-atmosfären finns absolut närvarande; det är ett barnvänligt spel som samtidigt är spännande och engagerande. Det här gör att det även är roligt att spela för en vuxen. Barnsligt roligt, helt enkelt!